Facebook Twitter Youtube Flickr Instagram

Politikat rinore dhe studentore

Konferencë për shtyp e Sindikatës së Pavarur Akademike (SPA)

Независниот академски синдикат (НАкС) ќе одржи прес-конференција во Културниот центар „Кино култура“ (ул. Луј Пастер, бр. 3, Скопје), на 30.10.2019...

Politikat rinore dhe studentore

Për 10 vjet, autoritetet “gënjyen” për 500 milionë denarë për investime në konviktet studentore

Nuk ekziston arkiv që mund t’i gjejë të gjitha premtimet për ndërtimin dhe modernizimin e konvikteve studentore, por këto fraza,...

Politikat rinore dhe studentore

Ndarja e çmimeve për konkurset “Arsimi im” dhe “Arsimtarë të suksesshëm për praktika mësimore”

Fondacioni Shoqëria e Hapur – Maqedoni beson se investimi në arsimin inkluziv cilësor është parakusht për ndërtimin e një shoqërie...

Arsimi dhe të rinjtë