Facebook Twitter Youtube Flickr Instagram

ARSIMI DHE TË RINJTË

Angazhohemi për arsim cilësor, që do të jetë në dispozicion për të gjithë, që do t'u mundësojë fëmijëve dhe të rinjve të mësojnë të mendojnë në mënyrë kritike, ta respektojnë diversitetin, por edhe ta shfrytëzojnë plotësisht potencialin e tyre.

NËNTEMAT

30Sht. 2020

Tribunë: Prezantimi i rezultateve dhe i gjetjeve nga anketat elektronike...

Sindikata e pavarur Akademike (SPA) organizon tribunë për prezantimin e rezultateve dhe gjetjeve nga anketat elektronike për matjen e perceptimeve…

19Dhj. 2019

Speech4Teach - “Drejtësi sociale për arsim cilësor”

Ngjarja tradicionale Speech4Teach, e cila këtë vit është në temën "Drejtësi sociale për arsim cilësor", Fondacioni për Iniciativa Arsimore dhe…

22Nën. 2019

Konferencë për shtyp e Sindikatës së Pavarur Akademike

Sindikata e Pavarur Akademike (SPA) do të mbajë një konferencë për shtyp në Qendrën e Kulturës “Kino kultura” (rr. Luj…

Ngjarjet e kaluara