Facebook Twitter Youtube Flickr Instagram

Ju ftojmë në konsultimin rajonal me organizatat e shoqërisë civile “Shoqëria civile dhe dialogu i politikave publike për agjendën e reformës së BE-së”, i cili do të mbahet më 13.12.2021 (e hënë), duke filluar nga ora 10:00, në kuadër të projektit “Dialog me organizatat e shoqërisë civile – Platforma për pjesëmarrje strukturore në integrimin në BE”.

Konsultimi rajonal me organizatat e shoqërisë civile do të organizohet në internet, në platformën në ueb ZOOM, në këtë LINK.

Fjalime hyrëse do të mbajnë – z. Shtefan HUDOLIN, Udhëheqës për Bashkëpunim në Delegacionin e Bashkimit Evropian në Maqedoninë e Veriut dhe znj. Fani KARANFILLOVA-PANOVSKA, Drejtoreshë Ekzekutive, Fondacioni Shoqëri e Hapur – Maqedoni

Në panelin ““Dialog mbi politikat publike, reformat për anëtarësimin në BE të Ballkanit Perëndimor dhe forcimi i përfshirjes së OSHC-ve”, ku tema kryesore do të jetë se cila vendosje e dialogut politik në vendet e Ballkanit Perëndimor mund t’i përshpejtojë reformat në lidhje me anëtarësimin në BE. Folës do të jenë

Ky panel duhet të ofrojë përgjigje për disa pyetje:

Говорници: