Facebook Twitter Youtube Flickr Instagram

Me teza të shtrembëruara, propaganda ruse u përpoq të depërtonte në sistemet e informacionit të shumë vendeve. Maqedonia e Veriut nuk bën përjashtim ku një pjesë e hapësirës mediatike është e ndikuar nga këto manipulime. ##jopërmanipulimet

Kjo video edukative është përgatitur nga Fondacioni për Internet dhe Shoqëri Metamorfozis dhe Fondacioni Shoqëri e Hapur – Maqedoni në kuadër të projektit për luftimin e ndikimeve të dëmshme të dezinformatave.

 

—————————————————

30 Maj 2022