Facebook Twitter Youtube Flickr Instagram

Blog

“Sindromi i Stokholmit” i prokurorëve të Maqedonisë

Autor: Vasko Magleshov Nuk ka fushë të punës së prokurorisë publike që nuk është dyshuar për ndikim politik: nga përzgjedhja e...

Blog

Xhorxh Sorosi dhe rënia e komunizmit në Evropë

Xhorxh Sorosi, kryetar dhe themelues i Fondacioneve të Shoqërisë së Hapur, fitoi reputacionin e tij global si filantrop gjatë transformimit...

Blog

710 netë në një burg turk

Pohime serioze pa prova, “kontrolle” të hollësishme të provave pas arrestimeve dhe paraburgimi i zgjatur u bënë praktika standarde.  11...

TEMAT