Facebook Twitter Youtube Flickr Instagram

Настани

Работилница: „До ''заробена држава'' во Северна Македонија - полиција, судство и јавно обвинителство“

Настани

Прес конференција на Независниот академски синдикат (НАкС)

Независниот академски синдикат (НАкС) ќе одржи прес-конференција во Културниот центар „Кино култура“ (ул. Луј Пастер, бр. 3, Скопје), на 30.10.2019...

Настани

Петта обука за процесот на преговори и пристапување кон Европската Унија / Област: Антидискриминација

Теми