Facebook Twitter Youtube Flickr Instagram

Настани

Промоција на зборникот „ОД БУКУРЕШТ ДО ПРЕСПА - Сведоштва на едно време: Македонија 2008-2018“

„Македонија од Букурешт до Преспа“ е публикација втемелена на сведоштва. Сведоштва за едно време-невреме кое во колективната меморија на нашите...

Настани

Конференција: Вака (НЕ) бива - За креативниот активизам и амбициите да се влијае врз општествените промени

Настани

Speech4Teach - „Социјална правда за квалитетно образование“

Традиционалниот настан Speech4Teach, кој годинава е на тема „Социјална правда за квалитетно образование“, Фондацијата за образовни и културни иницијативи „Чекор...

Теми