Facebook Twitter Youtube Flickr Instagram
Основното училиште “Лирија” – Тетово има разубавени ѕидови: мурал кој ја пренесува пораката за вредноста на знаењето, како најсилно оружје за подобра иднина.
Активноста ја спроведоа група активисти од Тетово со финансиска поддршка од Фондацијата Отворено општество – Македонија.
Погледнете како изгледа муралот тука:

—————————————————

24 декември 2020