поврзани конкурси

нема поврзани конкурси

поврзани публикации

нема поврзани публикации

Конкурси
пронајди

ПОВИК: НОМИНАЦИИ ЗА НАГРАДА ЗА МЛАДИНСКО ГРАЃАНСКО УЧЕСТВО

Проектот за граѓанско учество на УСАИД отвора повик за доделување на наградата за Младинско граѓанско учество.

Повеќе информации можете да најдете тука.

Деталниот повик е тука.

Формуларот за номинации е тука.

Номинациите може да се достават најдоцна до 5 Април 2018!

поврзани новости

нема поврзани новости