Концепти

Зајакнување и мобилизација на граѓаните

Општина по мерка на граѓаните

Интеграција на Ромите

Проекти и програми кои се спроведуваат во рамки на концептите

Форуми во заедницата

Пристап до правда во Македонија

Регионална програма за поддршка на истражувања

Проект на УСАИД за граѓанско општество

Хуманитарна и правна помош за мигрантите

Граѓанско учество за локална демократија

Заедничка рамка за правно зајакнување

Мобилизација на локални организации и активизам во заедницата | 2017

Граѓанска акција за итни реформски приоритети | 2017

Инклузивни и транспарентни образовни политики | 2017

Проект на УСАИД за граѓанско учество | 2017

Граѓанска алијанса за транспарентност | 2017

Области

Слобода на изразување

Младинска ангажираност за општествени промени

Унапредување на човековите права во здравството

Мониторинг и документирање на човековите права

Борба против корупција

Буџетска транспарентност

Младински активизам | 2017

Здравствени политики базирани на човековите права | 2017

Програми

Образование

Информации

Медиуми

Правна програма

Јавно здравство

Програма за реформа на јавната администрација и локалната самоуправа

Исток-Исток: Прекугранични партнерства

Граѓанско општество

Регионална програма за поддршка на истражувања

Општо

Форуми во заедницата

Ние одлучуваме

Инклузивни и транспарентни образовни политики | 2017
пронајди
Инклузивни и транспарентни образовни политики | 2017

ТРКАЛЕЗНАТА МАСА „МОДЕЛИ НА СТУДЕНТСКО ОРГАНИЗИРАЊЕ ВО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА”

[Nov 29 2017 ] На 30 ноември 2017 година (четврток), од 12.30 часот, во Хотел Солун во Скопје, ќе се одржи тркалезна маса „Модели на студентско организирање во Република Македонија”, во организација на Младинскиот образовен форум и Фондацијата Отворено општество - Македонија.

Инклузивни и транспарентни образовни политики | 2017

4-та ЈАВНА КОНСУЛТАЦИЈА ЗА НОВО СТУДЕНТСКО ОРГАНИЗИРАЊЕ

[Nov 18 2017 ] Четвртата јавна консултација за ново студентско организирање ќе се одржи во Скопје на 21 ноември 2017 година (вторник), во 12 часот, на Правниот факултет „Јустинијан Први“ во старата сала на ННС.

Инклузивни и транспарентни образовни политики | 2017

КОНСУЛТАЦИИ ЗА НОВО СТУДЕНТСКО ОРГАНИЗИРАЊЕ

[Oct 25 2017 ] На 26 октомври 2017 година (четврток), во Штип ќе се одржи првата јавна консултација за ново студентско организирање. Консултациите започнуваат од 12 часот, во свечената сала на Правниот факултет на Универзитетот „Гоце Делчев“.