п а р т н е р и
Извештаи
пронајди

Годишен извештај 2016

Годишен извештај на Фондацијата Отворено општество - Македонија за 2016 година

Прочитај повеќе

Архива на годишни извештаи на Фондацијата Отворено општество - Македонија

Архива на годишни извештаи на Фондацијата Отворено општество - Македонија

Прочитај повеќе