п а р т н е р и
Архива
пронајди

СТИПЕНДИИ НА РОМСКИОТ ОБРАЗОВЕН ФОНД ЗА МАСТЕР СТУДИИ НА ЦЕНТРАЛНОЕВРОПСКИОТ УНИВЕРЗИТЕТ

Централноевропскиот универзитет и Ромскиот образовен фонд доделуваат десет стипендии годишно за студенти-Роми за мастер студии на Централноевропскиот универзитет.

Прочитај повеќе

ПОВИК ЗА ЛЕТНА ШКОЛА „ЗАРОБЕН МЕДИУМСКИ ПРОСТОР: ОДНОСОТ ПОМЕЃУ МОЌТА, СЛОБОДАТА НА МЕДИУМИТЕ И ЗАСТАПУВАЊЕТО“

Центарот за медиуми, податоци и општество при Централноевропскиот универзитет објавува повик за аплицирање за учество на летната школа „Заробен медиумски простор.

Прочитај повеќе

Прва  Претходна  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Следна  Последна