п а р т н е р и
Конкурси
пронајди

ПОВИК ЗА ЛЕТНА ШКОЛА „ЗАРОБЕН МЕДИУМСКИ ПРОСТОР: ОДНОСОТ ПОМЕЃУ МОЌТА, СЛОБОДАТА НА МЕДИУМИТЕ И ЗАСТАПУВАЊЕТО“

Центарот за медиуми, податоци и општество при Централноевропскиот универзитет објавува повик за аплицирање за учество на летната школа „Заробен медиумски простор.

Прочитај повеќе

ПОВИК ЗА АПЛИКАЦИИ ЗА LEAD MK ГОДИШНА СТИПЕНДИРАНА ПРОГРАМА ЗА МЛАДИ

Проектот на УСАИД за граѓанско учество (CEP) повикува млади мажи и жени на возраст од 18 до 25 години да аплицираат за учество на годишната стипендирана програма LEAD MK

Прочитај повеќе

ПРОЕКТ НА УСАИД ЗА ГРАЃАНСКО УЧЕСТВО: БАРАЊЕ ЗА АПЛИКАЦИИ ЗА ГРАНТОВИ ЗА СТРАТЕШКА ПОДДРШКA

Проектот на УСАИД за граѓанско учество поканува граѓански организации (ГОи) во Македонија да аплицираат за Грантови за стратешка поддршка (ГСП).

Прочитај повеќе

ПРОЕКТ НА УСАИД ЗА ГРАЃАНСКО УЧЕСТВО: БАРАЊЕ ЗА АПЛИКАЦИИ

Проектот на УСАИД за граѓанско учество поканува мрежи на граѓански организации во Македонија да аплицираат за Партнерски грантови.

Прочитај повеќе

Прва  Претходна  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Следна  Последна