п а р т н е р и
Конкурси
пронајди

КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ ГРАНТОВИ ЗА ПОДДРШКА НА АД-ХОК ИНИЦИЈАТИВИ НА ГРАЃАНСКИ ОРГАНИЗАЦИИ, НЕФОРМАЛНИ ГРУПИ, КОАЛИЦИИ И ЛОКАЛНИ АКТИВИСТИЧКИ ЈАДРА

Фондацијата Отворено општество – Македонија (ФООМ) го објавува по втор пат конкурсот за доделување грантови за поддршка на ад-хок иницијативи на граѓански организации, неформални групи, коалиции и локални активистички јадра

Прочитај повеќе

СТИПЕНДИИ НА РОМСКИОТ ОБРАЗОВЕН ФОНД ЗА МАСТЕР СТУДИИ НА ЦЕНТРАЛНОЕВРОПСКИОТ УНИВЕРЗИТЕТ

Централноевропскиот универзитет и Ромскиот образовен фонд доделуваат десет стипендии годишно за студенти-Роми за мастер студии на Централноевропскиот универзитет.

Прочитај повеќе

Прва  Претходна  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Следна  Последна