п а р т н е р и
Архива
пронајди

ПОВИК ЗА ИЗРАБОТКА НА КОМУНИКАЦИСКИ АЛАТКИ ЗА ИМПЛЕМЕНТАЦИЈА НА КОМУНИКАЦИСКА СТРАТЕГИЈА ЗА ЗАПОЗНАВАЊЕ НА ОПШТАТА ЈАВНОСТ СО КОНЦЕПТОТ НА ПРАВНО ЗАЈАКНУВАЊЕ

Во рамки на спроведување на активностите поврзани со Споделената рамка за правно зајакнување, Фондацијата Отворено општество – Македонија отвора повик за доставување на понуди за изработка на комуникациски алатки за имплементација на комуникациската стратегија за запознавање на општата јавност со концептот на правно зајакнување (медиумска кампања).

Прочитај повеќе

REQUEST FOR APPLICATIONS FOR STRATEGIC SUPPORT GRANTS (USAID'S CIVIC ENGAGEMENT PROJECT)

The USAID Civic Engagement Project in Macedonia (CEP) invites civil society organizations (CSOs) in Macedonia to apply for Strategic Support Grants (SSGs).

Прочитај повеќе

ОГЛАС ЗА МЕНТОРСКА АСИСТЕНЦИЈА ЗА ЈАКНЕЊЕ НА КАПАЦИТЕТИТЕ НА ГРАЃАНСКИ ОРГАНИЗАЦИИ И АЛИЈАНСИ

Во рамки на Проектот на УСАИД за граѓанско учество (ПГУ), Фондацијата отворено општество (ФООМ) објавува оглас за менторска асистенција како поддршка при јакнење на капацитетите на граѓанските организации и алијанси грантисти на ПГУ.

Прочитај повеќе

Прва  Претходна  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Следна  Последна