п а р т н е р и
Конкурси
пронајди

USAID’S CIVIC ENGAGEMENT PROJECT RAPID RESPONSE GRANTS

The Civic Engagement Project (CEP) is a five year USAID-funded program that aims to strengthen the constructive engagement by civil society organizations (CSOs) on policies and issues of public concern, and increase and sustain youth involvement in public life in Macedonia.

Прочитај повеќе

КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ ГРАНТОВИ ЗА ПОДДРШКА НА АД-ХОК ИНИЦИЈАТИВИ НА ГРАЃАНСКИ ОРГАНИЗАЦИИ, НЕФОРМАЛНИ ГРУПИ, КОАЛИЦИИ И ЛОКАЛНИ АКТИВИСТИЧКИ ЈАДРА

Фондацијата Отворено општество – Македонија (ФООМ) го објавува по трет пат конкурсот за доделување грантови за поддршка на ад-хок иницијативи на граѓански организации, неформални групи, коалиции и локални активистички јадра

Прочитај повеќе

Прва  Претходна  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Следна  Последна