п а р т н е р и
Архива
пронајди

ПОВИК ЗА УЧЕСНИЦИ НА ОБУКИ ЗА ПРЕТСТАВНИЦИ ОД ГРАЃАНСКИ ОРГАНИЗАЦИИ И НЕФОРМАЛНИ ГРУПИ/ПОЕДИНЦИ

Фондацијата Отворено општество – Македонија објавува повик за 25 учесници на oбука која има за цел на претставниците на граѓанските организации/неформални групи/поединци да им обезбеди пошироки познавања на темите: „Култура и политика“, „Уметност и моќ“, „Култура на режимот“ и „Култура на отпорот“. Предавачи на обуката се Владимир Милчин, Златко Паковиќ, Борка Павичевиќ, Жарко Трајаноски, Славчо Димитров и Филип Јовановски.

Прочитај повеќе

ПОВИК ЗА УЧЕСНИЦИ НА ОБУКИ ЗА ПРЕТСТАВНИЦИ ОД ГРАЃАНСКИ ОРГАНИЗАЦИИ И НЕФОРМАЛНИ ГРУПИ

Проектот на УСАИД за граѓанско општество објавува повик за учесници на обука за буџетска транспарентност и отчетност.

Прочитај повеќе

ПОВИК ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ НА ГРАНТОВИ ЗА МОНИТОРИНГ НА АКЦИСКИ ПЛАНОВИ ВО ОПШТИНИТЕ СТРУГА, СТРУМИЦА И ЦЕНТАР

Фондацијата Отворено општество – Македонија (ФООМ) распишува повик за доделување грантови на локални граѓански организации во општините Струга, Струмица и Центар.

Прочитај повеќе

Прва  Претходна  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  Следна  Последна