п а р т н е р и
Конкурси
пронајди

КОНКУРС ЗА СТИПЕНДИИ: 2018 COMMUNITY YOUTH

Фондациите Отворено општество објавуваат отворен конкурс за стипендии за сите динамични младински активисти на возраст помеѓу 18-30 години, заинтересирани да спроведат сопствени проекти кои афирмираат поврзаност помеѓу LGBTQIA и ромската заедница, вклучувајќи ги и повеќеслојните форми на дискриминација со кои се соочува заедницата во здравствените установи

Прочитај повеќе

ПОВИК ЗА ИЗРАБОТКА НА КОМУНИКАЦИСКИ АЛАТКИ ЗА ИМПЛЕМЕНТАЦИЈА НА КОМУНИКАЦИСКА СТРАТЕГИЈА ЗА ЗАПОЗНАВАЊЕ НА ОПШТАТА ЈАВНОСТ СО КОНЦЕПТОТ НА ПРАВНО ЗАЈАКНУВАЊЕ

Во рамки на спроведување на активностите поврзани со Споделената рамка за правно зајакнување, Фондацијата Отворено општество – Македонија отвора повик за доставување на понуди за изработка на комуникациски алатки за имплементација на комуникациската стратегија за запознавање на општата јавност со концептот на правно зајакнување (медиумска кампања).

Прочитај повеќе

Прва  Претходна  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Следна  Последна